fbpx
Zahra

A „Zahra” menyasszonyi ruha a nőiességet kihangsúlyozó ívesen szabott mellrésszel készült, a mély dekoltázst az áttetsző selyem organza betét teszi finoman sejtelmessé. Ugyanez az anyag került felhasználásra az ujj résznél is. A nyakat es a mandzsetta részt egy francia gyöngyös csipke keretezi. A midi szoknya alá a tüll alsószoknya került. A Zhara modell a vagányság és a finom elegancia ötvözete. Ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak akik nem szeretnének hosszú ruhát, mégis valami igazán különlegesre vágynak.

Elérhető méretek: egyedi

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.
Elhivatottságunk a menyasszonyi ruhád szépsége mellett a Te boldogságod.

Elnyerte a tetszésedet a Kyara menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.