fbpx
Sonia

A „Sonia” menyasszonyi ruha egy elegáns, sűrű mintázatú francia csipke az éke ennek a kétoldalas duchesse egybe ruhának. A kétoldalas duchesse lehetőséget ad leendő viselőjének, hogy eldöntse a fényes, vagy matt oldalával rendelje meg a ruhát. Háta mélyen kivágott, a nyak részénél masnival záródik.

Ajánljuk azoknak a menyasszonyokat, akik szeretik a halter szabásvonalat, szívesen viselnek a vállat szabadon hagyó ruhát.

Elérhető méretek: egyedi

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.
Elhivatottságunk a menyasszonyi ruhád szépsége mellett a Te boldogságod.

Elnyerte a tetszésedet a Sonia menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.