fbpx
Rebecca

A „Rebecca” menyasszonyi ruha a test vonalát követő és kiemelő sellő fazonú ruha a fazon és az anyagválasztás tekintetében egyaránt letisztult és elegáns. A felső részbe beépített halcsont merevítőknek köszönhetően a ruha tökéletesen illeszkedik, kiemeli a dekoltázs részt. A finom húzások segítenek a tökéletes vizuális hatás elérésében. A vékony lurex szikrázó fényt kölcsönöz viselőjének. Ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretik a csillogást és szívesen viselnek testhez simuló fazont.

Elérhető méretek: egyedi

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést. Egy kötetlen, laza, jó hangulatú beszélgetésre számíts, ahol kíváncsiak vagyunk Rád.
Elhivatottságunk a menyasszonyi ruhád szépsége mellett a Te boldogságod.

Elnyerte a tetszésedet a Kyara menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

0