fbpx
Ornella

Az „Ornella” menyasszonyi ruha, amely egy  kétoldalas duchesse alap ruha, dekoltázsát és ujjkörét egy igazán izgalmas francia gyöngyös csipke keretezi, mely hangsúlyosan megjelenik a ruha mélyen megnyitott hátrészén is. A kétoldalas duchesse lehetőséget ad leendő viselőjének arra, hogy kiválassza az anyag fényes vagy matt oldalával rendelje ruháját. A szoknya formája kiválóan alkalmas választás a teltebb alkatú menyasszonyoknak is. Igény esetén lehetőség van zártabb dekoltázzsal elkszíteni.

Elérhető méretek: egyedi

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.
Elhivatottságunk a menyasszonyi ruhád szépsége mellett a Te boldogságod.

Elnyerte a tetszésedet a Ornella menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.