fbpx
Natali Easy Wedding

Az Easy Wedding egyik hírnöke. A kapszula kollekció darabja, melyet azzal a céllal hívtunk életre, hogy a jó értelemben vett Easy, azaz könnyed stílus is teret kapjon az esküvői ruhák között. Mit jelent ez pontosan? A tőlünk megszokott minőségi alapanyagok felhasználása mellet törekedtünk olyan alap darabok megalkotására, melyek a nagy nap után helyet kaphatnak a gardróbunkba. Nem egyetlen alkalomra szólnak, hanem később is szívesen viseljük őket.
Ajánljuk mindazoknak, akik egyszerű, de tökéletes megjelenésre törekszenek ezen a fontos alkalmon, legyen ez a polgári szertartás, vagy egy meghitt kisebb ceremónia. Az ár képzésnél arra törekedtünk, hogy mind szélesebb kör számára tegyük elérhetővé az általunk oly sokat aposztrofált Zhoja érzést.

A kapszula kollekció darabja, különleges angol csipke top puffos ujjal, kerek nyak kivágással. A bélelő anyag test színű, így a csipke mintázata tökéletesen érvényesül. A topot egy lágy szövésű kelméből készült magas derekú nadrággal párosítottuk, de az easy wedding kollekcióban megtalálható szoknyákkal is jól párosítható.
A top, illetve a nadrág is a későbbiekben jól kihasználható ruhadarabok.
30 fokon kézzel moshatóak.

A női gardrób alap darabja, hiszen jól variálható. Minkét darab jól variálható: a csipke top  az általunk ajánlott hosszú nadrággal épp úgy, mint egy fekete szoknyával, de akár farmernadrággal is viselhető. A nadrág a képen látható puffos ujjú csipke toppal épp úgy, mint egy csodás organza blúzzal is kifinomult eleganciát sugároz.

Az Zhoja Easy menyasszonyi kollekció első darabja. Külön ajánljuk polgári esküvőre.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Estélyi, báli vagy koktélruhára van szükséged, vagy csak egy laza party-ra készülsz, de valami különlegesre vágysz? Válassz magadnak az egyéniségedhez, hangulatodhoz illő alkalmi ruháink közül!

Elnyerte a tetszésedet a ruhához viselt cipő? A Heels oldalán megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz!

150000 Ft

Kedvencekhez adom
Kedvencekhez adom