fbpx
Natali Easy Wedding szett

A „Natali” menyasszonyi ruha az Easy Wedding egyik hírnöke. A kapszula kollekció darabja, melyet azzal a céllal hívtunk életre, hogy a jó értelemben vett Easy, azaz könnyed stílus is teret kapjon az esküvői ruhák között. Mit jelent ez pontosan? A tőlünk megszokott minőségi alapanyagok felhasználása mellet törekedtünk olyan alap darabok megalkotására, melyek a nagy nap után helyet kaphatnak a gardróbunkba. Nem egyetlen alkalomra szólnak, hanem később is szívesen viseljük őket.
Ajánljuk mindazoknak, akik egyszerű, de tökéletes megjelenésre törekszenek ezen a fontos alkalmon, legyen ez a polgári szertartás, vagy egy meghitt kisebb ceremónia. Az ár képzésnél arra törekedtünk, hogy mind szélesebb kör számára tegyük elérhetővé az általunk oly sokat aposztrofált Zhoja érzést.

A kapszula kollekció darabja, különleges angol csipke top puffos ujjal, kerek nyak kivágással. A bélelő anyag test színű, így a csipke mintázata tökéletesen érvényesül. A topot egy lágy szövésű kelméből készült magas derekú nadrággal párosítottuk, de az easy wedding kollekcióban megtalálható szoknyákkal is jól párosítható.
A top, illetve a nadrág is a későbbiekben jól kihasználható ruhadarabok.
30 fokon kézzel moshatóak.

A női gardrób alap darabja, hiszen jól variálható. Minkét darab jól variálható: a csipke top  az általunk ajánlott hosszú nadrággal épp úgy, mint egy fekete szoknyával, de akár farmernadrággal is viselhető. A nadrág a képen látható puffos ujjú csipke toppal épp úgy, mint egy csodás organza blúzzal is kifinomult eleganciát sugároz.

Az Zhoja Easy menyasszonyi kollekció első darabja. Külön ajánljuk polgári esküvőre.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.

Elnyerte a tetszésedet a Natali menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

250000 Ft