fbpx
Nada

A „Nada” menyasszonyi ruha, amely egy magában mintás 2 részes jacquard ruha, kettő az egyben megoldás a nagy napra. Az elegáns ejtett vállú -, elől lapolt alap ruha tartását a belső halcsont merevítés adja, melynek szoknya része enyhén A vonalú. A levehető uszály megoldással pillanatok alatt nagyívű ruhát varázsolhatunk az alap ruhából. Kiváló választás azok számára, akik a szertartás után kényelmes, de elegáns ruhára vágynak.

Elérhető méretek: egyedi

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.
Elhivatottságunk a menyasszonyi ruhád szépsége mellett a Te boldogságod.

Elnyerte a tetszésedet a Nada menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.