fbpx
Megan

A Megan business ruha egy eleganciával átitatott kétrészes business dress, ami stílusos megjelenést kölcsönöz. A kabát, illetve az alatta található ceruza ruha,  akár külön is viselhető. Business alkalmakra kiváló választás.

Anyaga puha, elasztikus szövet, mely nem csak elegáns, de a kényelmi szempontoknak is tökéletesen megfelel. Egyedi igények esetén gyapjú szövetből is elkészítjük. Kizárólag tisztítóban tisztítható.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: babakék

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Estélyi, báli vagy koktélruhára van szükséged, vagy csak egy laza party-ra készülsz, de valami különlegesre vágysz? Válassz magadnak az egyéniségedhez, hangulatodhoz illő alkalmi ruháink közül!  Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.

Elnyerte a tetszésedet a Megan business ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

180000 Ft