fbpx
Lola menyecske ruha bérlésre

A „Lola” menyecske ruha, a két oldalas duchesse ruha a finom, lágy, modern mintázatú francia csipke teszi elegánssá. A halter szabásvonal és a mélyen kivágott hát megoldás kiemelik a váll és hát vonalakat. A hét cikkelyből szabott zsebes szoknya szabásvonalainak köszönhetően jól áll a teltebb alkatú hölgyeknek is.

Elérhető méretek: 38

Elérhető színek: magenta

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? A Zhoja-ban Veled együtt kreatívan gondolkodunk és alkotunk, hogy az alkalomhoz, testalkatodhoz, stílusodhoz, érzéseidhez a legjobban passzoló menyecskeruhát, alkalmi vagy estélyi ruhát állítsuk össze számodra. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.
Elhivatottságunk a ruhád szépsége mellett a Te boldogságod.

Menyecskeruháinknál is a könnyedséget ötvözzük a lenyűgözővel, a kényelmet a különlegessel, hogy hajnalig táncolhass, miközben a Zhoja-érzés végig Veled marad!

Elnyerte a tetszésedet a Lola menyecske ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

99000 Ft