fbpx
Lina Easy Wedding

Az Easy Wedding egyik hírnöke. A kapszula kollekció darabja, melyet azzal a céllal hívtunk életre, hogy a jó értelemben vett Easy, azaz könnyed stílus is teret kapjon az esküvői ruhák között. Mit jelent ez pontosan? A tőlünk megszokott minőségi alapanyagok felhasználása mellet törekedtünk olyan alap darabok megalkotására, melyek a nagy nap után helyet kaphatnak a gardróbunkba. Nem egyetlen alkalomra szólnak, hanem később is szívesen viseljük őket.
Ajánljuk mindazoknak, akik egyszerű, de tökéletes megjelenésre törekszenek ezen a fontos alkalmon, legyen ez a polgári szertartás, vagy egy meghitt kisebb ceremónia. Az ár képzésnél arra törekedtünk, hogy mind szélesebb kör számára tegyük elérhetővé az általunk oly sokat aposztrofált Zhoja érzést.

A kapszula kollekció darabja; felső része törtfehér, peacock csipke top, mely egy nagyon elegáns, lágy francia csipkéből készült. A csipke alá egy testszínű tüll került bélésként, így a csipke mintázata tökéletesen érvényesül, ugyanakkor a melltartó vonala teljes mértékben rejtve marad. Az alsó rész egy földig érő A vonalú, zsebes mikádó szoknya, mely páratlan eleganciát kölcsönöz viselőjének, mégis vagány, trendi. A női gardrób alap darabja mindkettő, hiszen jól variálhatóak.

A csipke top tökéletes az általunk ajánlott mini ceruza textilbőr szoknyával épp úgy, mint egy hosszú elegáns nadrággal, de akár egy farmernadrággal is jól mutat. Kézzel mosható. Szuper elegáns megjelenést kölcsönöz. 30 fokon mosható, kézi mosás javasolt.
A szoknya egy nyári estén színes blúzzal, toppokkal akár maxi szoknyaként is jól kihasználható.

Az Zhoja Easy menyasszonyi kollekció darabja.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Estélyi, báli vagy koktélruhára van szükséged, vagy csak egy laza party-ra készülsz, de valami különlegesre vágysz? Válassz magadnak az egyéniségedhez, hangulatodhoz illő alkalmi ruháink közül!

Elnyerte a tetszésedet a ruhához viselt cipő? A Heels oldalán megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz!

245000 Ft

Kedvencekhez adom
Kedvencekhez adom