fbpx
Lina Easy Wedding

A „Lina” menyasszonyi ruha az Easy Wedding egyik hírnöke. A kapszula kollekció darabja, melyet azzal a céllal hívtunk életre, hogy a jó értelemben vett Easy, azaz könnyed stílus is teret kapjon az esküvői ruhák között. Mit jelent ez pontosan? A tőlünk megszokott minőségi alapanyagok felhasználása mellet törekedtünk olyan alap darabok megalkotására, melyek a nagy nap után helyet kaphatnak a gardróbunkba. Nem egyetlen alkalomra szólnak, hanem később is szívesen viseljük őket.
Ajánljuk mindazoknak, akik egyszerű, de tökéletes megjelenésre törekszenek ezen a fontos alkalmon, legyen ez a polgári szertartás, vagy egy meghitt kisebb ceremónia. Az ár képzésnél arra törekedtünk, hogy mind szélesebb kör számára tegyük elérhetővé az általunk oly sokat aposztrofált Zhoja érzést.

A kapszula kollekció darabja; felső része törtfehér, peacock csipke top, mely egy nagyon elegáns, lágy francia csipkéből készült. A csipke alá egy testszínű tüll került bélésként, így a csipke mintázata tökéletesen érvényesül, ugyanakkor a melltartó vonala teljes mértékben rejtve marad. Az alsó rész egy földig érő A vonalú, zsebes mikádó szoknya, mely páratlan eleganciát kölcsönöz viselőjének, mégis vagány, trendi. A női gardrób alap darabja mindkettő, hiszen jól variálhatóak.

A csipke top tökéletes az általunk ajánlott mini ceruza textilbőr szoknyával épp úgy, mint egy hosszú elegáns nadrággal, de akár egy farmernadrággal is jól mutat. Kézzel mosható. Szuper elegáns megjelenést kölcsönöz. 30 fokon mosható, kézi mosás javasolt.
A szoknya egy nyári estén színes blúzzal, toppokkal akár maxi szoknyaként is jól kihasználható.

Az Zhoja Easy menyasszonyi kollekció darabja.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.

Elnyerte a tetszésedet a Lina menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

245000 Ft