fbpx
Jasmine

Jasmine midiruha darabunk különböző mintázattal elérhető hosszú ujjú midi ruha egy kényelmes,  ugyanakkor elegáns darab. A nyakán található szalagokat lehet vagányan, csak csomóra,  illetve elegáns masnira is kötni. Ezt a fazont szívesen ajánljuk örömanyáknak, természetesen más, kevésbé mintás anyagból. Teltebb keblű,  illetve csípőjű hölgyeknek, illetve azoknak, akik karjukat kevésbé  szeretik megmutatni, remek választás lehet egy különleges alkalomra.

Anyaga lágy, kellemes viseletet kölcsönöz. Gépben mosható.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: zöld, mintás

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Estélyi, báli vagy koktélruhára van szükséged, vagy csak egy laza party-ra készülsz, de valami különlegesre vágysz? Válassz magadnak az egyéniségedhez, hangulatodhoz illő alkalmi ruháink közül!  Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.

Elnyerte a tetszésedet a Jasmine midiruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

95000 Ft