fbpx
Cloé menyecske ruha bérlésre

Cloe menyecske ruhánkon a virágokkal, marabu tollal es svarowski kristállyal díszített francia csipke body elegáns, légies kiegészítője a húzott derekú tüll szoknyának. Ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak, akik az esemény után szeretnék kihasználni menyecske ruhájukat. A body nadrággal, más típusú szoknyával is remekül kombinálható.

Elérhető méretek: 38

Elérhető színek: piros

Bizonytalan vagy még? A Zhoja-ban Veled együtt kreatívan gondolkodunk és alkotunk, hogy az alkalomhoz, testalkatodhoz, stílusodhoz, érzéseidhez a legjobban passzoló menyecskeruhát, alkalmi vagy estélyi ruhát állítsuk össze számodra. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.
Elhivatottságunk a ruhád szépsége mellett a Te boldogságod.

Menyecskeruháinknál is a könnyedséget ötvözzük a lenyűgözővel, a kényelmet a különlegessel, hogy hajnalig táncolhass, miközben a Zhoja-érzés végig Veled marad!

Elnyerte a tetszésedet a Enora menyecske ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

75000 Ft