fbpx
Clara Easy Wedding

A „Clara” menyasszonyi ruha az Easy Wedding egyik hírnöke. A kapszula kollekció darabja, melyet azzal a céllal hívtunk életre, hogy a jó értelemben vett Easy, azaz könnyed stílus is teret kapjon az esküvői ruhák között. Mit jelent ez pontosan? A tőlünk megszokott minőségi alapanyagok felhasználása mellet törekedtünk olyan alap darabok megalkotására, melyek a nagy nap után helyet kaphatnak a gardróbunkba. Nem egyetlen alkalomra szólnak, hanem később is szívesen viseljük őket.
Ajánljuk mindazoknak, akik egyszerű, de tökéletes megjelenésre törekszenek ezen a fontos alkalmon, legyen ez a polgári szertartás, vagy egy meghitt kisebb ceremónia. Az ár képzésnél arra törekedtünk, hogy mind szélesebb kör számára tegyük elérhetővé az általunk oly sokat aposztrofált Zhoja érzést.

A kapszula kollekció darabja egy selyemorganzából készült felső rész, vagány, mégis játékosan nőies masnis megoldással. A pille könnyű hosszú ujjú blúz bodyként záródik, így nem csúszik ki a szoknya, illetve nadrág derekából. A blúz alatt található top kellemes viselet, takarja a melltartót, derék-, has vonalat. Elegáns megjelenést kölcsönöz. 30 fokon mosható, kézi mosás javasolt. A darab alsó része egy egyenes szárú nadrágunk, mely lágy szövésű kelméből készült. Törtfehér színe, tisztaságot, egyszerűséget, békét, ártatlanságot sugall.

A női gardrób alap darabjai, hiszen jól variálhatóak a későbbiekben is: az organza blúz az általunk ajánlott hosszú nadrággal épp úgy, mint egy fekete szoknyával, de akár farmernadrággal is viselhető. A nadrág a képen látható organza blúzzal kiegészítve tökéletes, csakúgy, mint egy másik, akár színes toppal is, kifinomult eleganciát sugároz.

Az Zhoja Easy menyasszonyi kollekció darabja.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.

Elnyerte a tetszésedet a Clara menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

150000 Ft