fbpx
Alicia Easy Wedding

Az Easy Wedding egyik hírnöke. A kapszula kollekció darabja, melyet azzal a céllal hívtunk életre, hogy a jó értelemben vett Easy, azaz könnyed stílus is teret kapjon az esküvői ruhák között. Mit jelent ez pontosan? A tőlünk megszokott minőségi alapanyagok felhasználása mellet törekedtünk olyan alap darabok megalkotására, melyek a nagy nap után helyet kaphatnak a gardróbunkba. Nem egyetlen alkalomra szólnak, hanem később is szívesen viseljük őket.
Ajánljuk mindazoknak, akik egyszerű, de tökéletes megjelenésre törekszenek ezen a fontos alkalmon, legyen ez a polgári szertartás, vagy egy meghitt kisebb ceremónia. Az ár képzésnél arra törekedtünk, hogy mind szélesebb kör számára tegyük elérhetővé az általunk oly sokat aposztrofált Zhoja érzést.

A kapszula kollekció darabja egy selyemorganzából készült felső rész, vagány, mégis játékosan nőies masnis megoldással. A pille könnyű hosszú ujjú blúz bodyként záródik, így nem csúszik ki a szoknya, illetve nadrág derekából. A blúz alatt található top kellemes viselet, takarja a melltartót, derék-, has vonalat. Elegáns megjelenést kölcsönöz. 30 fokon mosható, kézi mosás javasolt. A szett alsó része egy tűzött derekú mikádó szoknya, melynek mind anyaga, mind fazonja a tökéletes eleganciát tükrözi.

A női gardrób alap darabjai, hiszen jól variálhatóak a későbbiekben is: az organza blúz az általunk ajánlott hosszú szoknyával épp úgy, mint egy fekete szoknyával, de akár farmernadrággal is viselhető. A szoknyát a későbbiekben akár rövidebb verzióban is szívesen ajánljuk színes blúzokkal, vagy toppokkal.

Az Zhoja Easy menyasszonyi kollekció darabja.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Estélyi, báli vagy koktélruhára van szükséged, vagy csak egy laza party-ra készülsz, de valami különlegesre vágysz? Válassz magadnak az egyéniségedhez, hangulatodhoz illő alkalmi ruháink közül!

Elnyerte a tetszésedet a ruhához viselt cipő? A Heels oldalán megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz!

270000 Ft

Kedvencekhez adom
Kedvencekhez adom