fbpx
Alicia Easy Wedding

A „Alicia” menyasszonyi ruha az Easy Wedding egyik hírnöke. A kapszula kollekció darabja, melyet azzal a céllal hívtunk életre, hogy a jó értelemben vett Easy, azaz könnyed stílus is teret kapjon az esküvői ruhák között. Mit jelent ez pontosan? A tőlünk megszokott minőségi alapanyagok felhasználása mellet törekedtünk olyan alap darabok megalkotására, melyek a nagy nap után helyet kaphatnak a gardróbunkba. Nem egyetlen alkalomra szólnak, hanem később is szívesen viseljük őket.
Ajánljuk mindazoknak, akik egyszerű, de tökéletes megjelenésre törekszenek ezen a fontos alkalmon, legyen ez a polgári szertartás, vagy egy meghitt kisebb ceremónia. Az ár képzésnél arra törekedtünk, hogy mind szélesebb kör számára tegyük elérhetővé az általunk oly sokat aposztrofált Zhoja érzést.

A kapszula kollekció darabja egy selyemorganzából készült felső rész, vagány, mégis játékosan nőies masnis megoldással. A pille könnyű hosszú ujjú blúz bodyként záródik, így nem csúszik ki a szoknya, illetve nadrág derekából. A blúz alatt található top kellemes viselet, takarja a melltartót, derék-, has vonalat. Elegáns megjelenést kölcsönöz. 30 fokon mosható, kézi mosás javasolt. A szett alsó része egy tűzött derekú mikádó szoknya, melynek mind anyaga, mind fazonja a tökéletes eleganciát tükrözi.

A női gardrób alap darabjai, hiszen jól variálhatóak a későbbiekben is: az organza blúz az általunk ajánlott hosszú szoknyával épp úgy, mint egy fekete szoknyával, de akár farmernadrággal is viselhető. A szoknyát a későbbiekben akár rövidebb verzióban is szívesen ajánljuk színes blúzokkal, vagy toppokkal.

Az Zhoja Easy menyasszonyi kollekció darabja.

Elérhető méretek: S, M, L

Elérhető színek: fehér

Ha a választott ruha nincs raktáron, akkor sincs semmi gond. Keress meg minket és megalkotjuk Neked az álomruhádat.

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat? Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat. Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy  stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.

Elnyerte a tetszésedet a Alicia menyasszonyi ruha és a hozzá viselt cipő? Nézz szét a Heels oldalán, ahol megtalálhatod a tökéletes cipődet az alkalomhoz! Táskát is néznél a ruhához? Hodlik Anna weboldalán biztos megtalálod a ruhához legjobban passzoló táskát.

270000 Ft