Hello Szeged!

Fedezd fel a Zhoja világát,  ismerd meg a “zhojaérzést”,
találkozz a Nővel, aki benned èl!
Éld àt, hogy az álmaidbòl hogyan válik valòsággá a Ruhád.

Stìlustanácsadás

Jelentkezz be Egyéni Stìlustanácsadásra, ahol megtudhatod
milyen tìpusu ruha àllna jòl Neked, mi az a stìlus, az ami Te vagy,
és milyen formákkal, anyagokkal, árnyalatokkal találkozhatsz
a nagy ruhaválasztásnál. Szerezz ismereteket, ìgy könnyebb,
egyszerűbb lesz az út a jò döntéshez.

Ruhabérlés / Új Ruha készìtés

A Zhoja kifinomult, modern és klasszikus ruháit bérelheted vagy akár igény szerint, testalkatodnak megfelelően újat varrunk számodra. Eldöntheted, hogy melyik opciòt választod.

Várunk sok szeretettel! 

Ördög Nóra Zhoja-ban

Nóri és a Zhoja találkozása amolyan “meglátni és megszeretni” pillanat volt. A kifinomult elegancia, a letisztultság, a nőies vonalak és báj egy “stílus-összecsengő” barátság kezdete lett. A jó hírünk, hogy nem kell sztárnak lenned ahhoz, hogy Zhoja ruhát viselj, alkalmi és lazább ruháinkat igazi, sokszínű Nőkre tervezzük, életkortól és testalkattól függetlenül. Jelentkezz be bártan hozzánk és ismerd meg a „zhojaérzést”, a Te stílusodban.

Esküvői ruháink

Milyen a tökéletes esküvői ruha? Amilyet megálmodtál és pont amilyen Te magad vagy! Akár modern, romantikus, letisztult, decens, de a legfontosabb, hogy kifinomult és nőies megjelenést sugározz! És van még egy nagyon fontos szempont: a kényelem! A ruhád mozogjon együtt Veled, tudd felszabadultan élvezni életed egyik legfontosabb napját!

Menyecske ruháink

Miután megtörtént a grandiózus bevonulás menyasszonyi ruhádban, életed párja oldalán és kimondtátok a boldogító IGEN-t, a megható pillanatok, finom vacsora és torta után új asszonyként visszatérsz vendégekhez. Ezt hívjuk mi a “második first look“-nak, vagyis, amikor a férjed, és a násznép először megpillant. Menyecskeruháinknál is a könnyedséget ötvözzük a lenyűgözővel, a kényelmet a különlegessel, hogy hajnalig táncolhass, miközben a Zhoja-érzés végig Veled marad!

Alkalmi ruháink

Hogy melyek ezek az alkalmak? Amikor a NŐ, aki benned él, végre megmutatkozik és színre lép! Amikor nem csak lehet, de  “muszáj” tündökölni, megjelenni, csillogni, kitűnni, ámulatba ejteni. Mi tudjuk, hogy a legtöbb nő vágyik erre az érzésre. A Zhoja-ban Veled együtt kreatívan gondolkodunk és alkotunk, hogy az alkalomhoz, testalkatodhoz, stílusodhoz, érzéseidhez a legjobban passzoló ruhát, és megjelenést állítsuk össze számodra.

Zhoja Nő, kövess minket!

Ezeken a fórumokon tudsz minket követni:

Ha kérdéseid lennének akkor keresd fel a GY.I.K. oldalunkat.

Jelentkezz be egyéni stílustanácsadásra

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot!

Regisztráció menete

1. Töltsd ki az űrlapot.

2. Két munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a személyes találkozó időpontját.

3. Várunk a megbeszélt időpontban a Zhoja Show Room-ba (1067 Bp., Csengery utca 54.) vagy a Zhoja Szegedbe (6722 Szeged, Szentháromság utca 15.).

4. A konzultáció során megismerünk Téged, az elképzeléseid és közösen átbeszéljük, milyen ruha lenne számodra tökéletes.