fbpx

Hello Szeged!

Fedezd fel a Zhoja világát,  ismerd meg a „zhojaérzést”,találkozz a Nővel, aki benned èl!
Éld àt, hogy az álmaidbòl hogyan válik valòsággá az esküvői/alkalmi Ruhád.
ogyan találod meg a  tökéleteset menyasszonyi vagy alkalmi ruhát?
Mi áll jól Neked? Gyere el hozzánk
egy egyéni stílustanácsadásra,
próbáld fel a Zhoja ruhákat, és találkozz a Nővel, aki benned él.

Stìlustanácsadás

Jelentkezz be Egyéni Stìlustanácsadásra, ahol megtudhatod
milyen tìpusu ruha àllna jòl Neked, mi az a stìlus, az ami Te vagy.
Megmutatjuk, hogy milyen formákkal, anyagokkal, árnyalatokkal találkozhatsz
a nagy ruhaválasztásnál. Szerezz ismereteket, ìgy könnyebb,
egyszerűbb lesz az út a jò döntéshez.

Ruhabérlés / Új Ruha készìtés

A Zhoja kifinomult, modern és klasszikus menyasszonyi és alkalmi ruháit kölcsönözheted vagy akár igény szerint, testalkatodnak megfelelően újat varrunk számodra. Eldöntheted, hogy melyik opciòt választod.

Várunk sok szeretettel! 

New Vision Collection 2022

Ördög Nóra Zhoja-ban

Nóri és a Zhoja találkozása amolyan “meglátni és megszeretni” pillanat volt. A kifinomult elegancia, a letisztultság, a nőies vonalak és báj egy “stílus-összecsengő” barátság kezdete lett. A jó hírünk, hogy nem kell sztárnak lenned ahhoz, hogy Zhoja ruhát viselj, alkalmi és lazább ruháinkat igazi, sokszínű Nőkre tervezzük, életkortól és testalkattól függetlenül. Jelentkezz be bártan hozzánk és ismerd meg a „zhojaérzést”, a Te stílusodban.

Menyasszonyi ruháink

Milyen a tökéletes esküvői ruha? Amilyet megálmodtál és pont amilyen Te magad vagy! Akár modern, csipkés, romantikus, letisztult, egyedi, de a legfontosabb, hogy kifinomult és nőies megjelenést sugározz! És van még egy nagyon fontos szempont: a kényelem! A ruhád mozogjon együtt Veled, tudd felszabadultan élvezni életed egyik legfontosabb napját!

Menyecske ruháink

Miután megtörtént a grandiózus bevonulás menyasszonyi ruhádban, életed párja oldalán és kimondtátok a boldogító IGEN-t, a megható pillanatok, finom vacsora és torta után új asszonyként visszatérsz vendégekhez. Ezt hívjuk mi a „második first look“-nak, vagyis, amikor a férjed, és a násznép először megpillant. Menyecskeruháinknál is a könnyedséget ötvözzük a lenyűgözővel, a kényelmet a különlegessel, hogy hajnalig táncolhass, miközben a Zhoja-érzés végig Veled marad!

Alkalmi ruháink

Hogy melyek ezek az alkalmak? Amikor a NŐ, aki benned él, végre megmutatkozik és színre lép! Amikor nem csak lehet, de  “muszáj” tündökölni, megjelenni, csillogni, kitűnni, ámulatba ejteni. Mi tudjuk, hogy a legtöbb nő vágyik erre az érzésre. A Zhoja-ban Veled együtt kreatívan gondolkodunk és alkotunk, hogy az alkalomhoz, testalkatodhoz, stílusodhoz, érzéseidhez a legjobban passzoló ruhát, és megjelenést állítsuk össze számodra.

Zhoja Nő, kövess minket!

Ezeken a fórumokon tudsz minket követni:

Ha kérdéseid lennének akkor keresd fel a GY.I.K. oldalunkat.

Jelentkezz be egyéni stílustanácsadásra

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot!

Regisztráció menete

1. Töltsd ki az űrlapot.

2. Két munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a személyes találkozó időpontját.

3. Várunk a megbeszélt időpontban a Zhoja Show Room-ba (1067 Bp., Csengery utca 54.) vagy a Zhoja Szegedbe (6722 Szeged, Szentháromság utca 15.).

4. A konzultáció során megismerünk Téged, az elképzeléseid és közösen átbeszéljük, milyen ruha lenne számodra tökéletes.