Referenciák

Mi minden nőben a szépet keressük és meg is találjuk, a nőiességet, a bájt, a különlegességet. A nőt vonzónak tartjuk Önmagáért. Nincs olyan, hogy hibátlan. A tökéletlenségeidtől vagy annyira tökéletes és egyedi! Abban segítünk, hogy ami szép rajtad, azt kiemeljük, ami kevésbé előnyös, az észrevétlen maradjon, a lényeg a végeredményben a harmonikus összhatás.

Elhivatottságunk a ruhád szépsége mellett a Te boldogságod. Kérj időpontot, kíváncsiak vagyunk Rád.

Drága Bea és mindnégyen!

Nagyon nagyon örülök, hogy rátok találtam, egyrészt a ruha miatt, mert tökéletes volt, mindenki csak ámult, milyen gyönyörű, másrészt a hozzáállásotok miatt, visszagondolva a sok felesleges stressz után, ti olyan nyugalmat és örömet sugározva indítottatok utamra a ruhával, olyan kedvesek és jófejek vagytok, hogy nem is történhetett volna másképp…

Kovács Rita

Sziasztok!

Nagyon nagyon köszönöm Nektek!!!!

Csodás volt, mindenki elájult, annyira szép volt a ruha!!! Sok-sok puszi nektek!!!!

Nudelmann Bianka és Attila

Számomra az esküvő minden egyes másodperce maga volt a csoda, melyhez hozzájárult a Zhojás ruhám tökéletessége és egyedisége is.

Nem beszélve arról, hogy milyen jó érzés volt látni, hogy mennyire tetszett a férjemnek, szinte elállt a lélegzete, amikor először megpillantott benne. Köszönöm nektek, hogy munkátokkal hozzá járultatok a legfantasztikusabb napunkhoz.

Takács Móni és Ádám

Köszönöm a csodás ruhát még egyszer! Gyönyörűnek éreztem magam benne a nagy napon és gyönyörűnek látott benne mindenki Különleges ruha volt egy különleges pillanatra ami nekem nagyon sokat jelentett Nagyon örülök, hogy Kati elvitt hozzátok, mert az első pillanattól fogva csupa szimpátia, kedvesség, segítőkészség, őszinteség és profizmus fogadott nálatok.

Kaposi Szandra és János

A ruhát nagyon szépen köszönöm, gyönyörű és egyedi volt, nagyon jól éreztem magam benne, egész este abban maradtam.

A ruhapróbák is mindig nagy élmények voltak számomra, örömmel mentem Hozzátok, és köszönöm az időpontok tekintetében való rugalmasságot is. Pontosan, profin és gyönyörűen dolgoztok! Nagyon szépen köszönöm, hogy Zhoja menyasszony lehettem! 🙂

Bálint Anna

Nagyon hálás vagyok nektek a ruhámért, az igazi nagybetűs csoda ruháért, amitől mindenkinek leesett az álla a nagy napunkon. A kishúgom azt mondta, én vagyok a legszebb menyasszony a világon. Édesanyám végig sírta a szertartást, azt mondta soha nem látott ilyen szépnek. Apukám szemeibe is könny csordult, a szerelmem pedig szóhoz sem jutott, amikor meglátott.

Járfás Eszter és Gábor

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm Nektek a ruhát,egy álom volt!

Örülök,hogy titeket választottalak! 🙂

Lang Kriszti és Gergely

A ruhám egy álom volt (vagyis még most is az)!

Emlékszem, hogy még a Krisztina körúti szalonban voltam először nálatok, anyukámmal és Csilla fogadott minket, végtelen kedvességgel. Én már az elején mondtam neki, hogy egy bizonyos ruha miatt jöttünk. Fel is próbáltam, bár még nem volt rám szabva, de már akkor tudtam, hogy én abban a ruhában szeretnék férjhez menni.

Rákai Rita & Péter

Talán nem túlzok, ha azt mondom sok lány már azelőtt tudja, milyen ruhában szeretne férjhez menni, hogy egyáltalán megkérnék a kezét. Életünk legfontosabb napján, életünk legcsodálatosabb ruhájában készülünk kimondani az Igent! Ami miatt Titeket választottalak, az a nevetek volt! amint megláttam, hogy létezik Zhoja esküvői ruhaszalon, TUDTAM, hogy Nálatok a helyem!

Kozelszky Víta és Peti

Sziasztok!

Csodálatosan éreztem magam az általatok készített egészen különleges ruhában.
Boldog és hálás vagyok, hogy titeket választottalak!

Köszönöm! Annamari

Verbenyi Annamaria

Kedves Zhojás lányok! Kicsit szomorú vagyok, hogy így most nincs alkalmam hetente járni hozzátok ruhapróbára, már maga az a kis rövid idő is felüdülés volt, imádtam minden percét! A zhojával és a ruhával kapcsolatban?! Nem tudok annyira magasztosan fogalmazni, mint amennyire megérdemelnétek.

Bejelentkezel Hozzánk?