fbpx

Referenciák

Mi minden nőben a szépet keressük és meg is találjuk, a nőiességet, a bájt, a különlegességet. A nőt vonzónak tartjuk Önmagáért. Nincs olyan, hogy hibátlan. A tökéletlenségeidtől vagy annyira tökéletes és egyedi! Abban segítünk, hogy ami szép rajtad, azt kiemeljük, ami kevésbé előnyös, az észrevétlen maradjon, a lényeg a végeredményben a harmonikus összhatás.

Elhivatottságunk a ruhád szépsége mellett a Te boldogságod. Kérj időpontot, kíváncsiak vagyunk Rád.

Szia Era!

Túl vagyunk az esküvőn, fantasztikusan sikerült, nem is kívánhattunk volna tökéletesebbet, meghittebbet.

Még élvezzük a mézeshetek utolsó napjait, viszont időközben megkaptuk a hivatalos fotókat a nagy napról, amiből küldök nektek néhányat, ezeken jól látszik, milyen hihetetlenül gyönyörű volt a ruhám. Számomra ez volt A RUHA, a férjem is nagyon szerette, azt mondta, éppen ilyenben képzelt el az esküvő előtt.
Köszönöm nektek a rengeteg munkát, a türelmet, a kedvességeteket, egy élmény volt számomra Zhoja menyasszonynak lenni.

 

Niki

Kedves Erika,

Szeretném neked és csapatodnak megköszönni a csodaszép ruhákat.
Nagyon imádtam őket, könnyűek voltak, gyönyörűek,finomak, teljesen az én ízlésemre készítve. Gyönyörűnek éreztem magam bennük.
Szerettem nagyon hozzátok járni, a hozzáállásotok, a szeret amit kaptam, nagyon pozitív élmény volt.
Örülök, hogy benneteket választottalak. Köszönök mindent.
Szeretettel ölellek benneteket:
Kitti
Sasvári-Nébl Kitti

Drága Bea és mindnégyen!

Nagyon nagyon örülök, hogy rátok találtam, egyrészt a ruha miatt, mert tökéletes volt, mindenki csak ámult, milyen gyönyörű, másrészt a hozzáállásotok miatt, visszagondolva a sok felesleges stressz után, ti olyan nyugalmat és örömet sugározva indítottatok utamra a ruhával, olyan kedvesek és jófejek vagytok, hogy nem is történhetett volna másképp…

Kovács Rita

Sziasztok!

Nagyon nagyon köszönöm Nektek!!!!

Csodás volt, mindenki elájult, annyira szép volt a ruha!!! Sok-sok puszi nektek!!!!

Nudelmann Bianka és Attila

Számomra az esküvő minden egyes másodperce maga volt a csoda, melyhez hozzájárult a Zhojás ruhám tökéletessége és egyedisége is.

Nem beszélve arról, hogy milyen jó érzés volt látni, hogy mennyire tetszett a férjemnek, szinte elállt a lélegzete, amikor először megpillantott benne. Köszönöm nektek, hogy munkátokkal hozzá járultatok a legfantasztikusabb napunkhoz.

Takács Móni és Ádám

Köszönöm a csodás ruhát még egyszer! Gyönyörűnek éreztem magam benne a nagy napon és gyönyörűnek látott benne mindenki Különleges ruha volt egy különleges pillanatra ami nekem nagyon sokat jelentett Nagyon örülök, hogy Kati elvitt hozzátok, mert az első pillanattól fogva csupa szimpátia, kedvesség, segítőkészség, őszinteség és profizmus fogadott nálatok.

Kaposi Szandra és János

A ruhát nagyon szépen köszönöm, gyönyörű és egyedi volt, nagyon jól éreztem magam benne, egész este abban maradtam.

A ruhapróbák is mindig nagy élmények voltak számomra, örömmel mentem Hozzátok, és köszönöm az időpontok tekintetében való rugalmasságot is. Pontosan, profin és gyönyörűen dolgoztok! Nagyon szépen köszönöm, hogy Zhoja menyasszony lehettem! 

Bálint Anna

Egy szalonba mentem csak el, ez pedig a ZHOJA – Budapest volt. Természetesen a tökéletes ruha kiválasztásában segítségemre volt a Családom is! Nagyon jó érzés, hogy olyan emberek készítették el a ruhám, akik imádják a munkájukat és profik is benne! Minőségi anyagokkal dolgoznak, menyasszonyi és estélyi ruhát készítenek. Egyenként rakták fel a pici csipkéket a ruhámra és addig csinálták, míg tökéletes nem lett! Igazi Királylányként éreztem magam!

Lilla

Nagyon hálás vagyok nektek a ruhámért, az igazi nagybetűs csoda ruháért, amitől mindenkinek leesett az álla a nagy napunkon. A kishúgom azt mondta, én vagyok a legszebb menyasszony a világon. Édesanyám végig sírta a szertartást, azt mondta soha nem látott ilyen szépnek. Apukám szemeibe is könny csordult, a szerelmem pedig szóhoz sem jutott, amikor meglátott.

Járfás Eszter és Gábor

Kedves Erika!

Nagyon szépen köszönöm, hogy elkészítettétek nekem, csak úgy lubickoltam a bókokban és dicséretekben!! 
Kívánok nektek jó egészséget és minden jót! Még egyszer köszönöm szépen!
Üdvözlettel:
Bábel Krisztina
Bábel Krisztina

Szia Erika

Megérkeztek a képeink..elsírtam magam amikor megláttam őket..annyira csodaszép ruhát csináltatok nekem.

Enikő

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm Nektek a ruhát,egy álom volt!

Örülök,hogy titeket választottalak! 

Lang Kriszti és Gergely

A ruhám egy álom volt (vagyis még most is az)!

Emlékszem, hogy még a Krisztina körúti szalonban voltam először nálatok, anyukámmal és Csilla fogadott minket, végtelen kedvességgel. Én már az elején mondtam neki, hogy egy bizonyos ruha miatt jöttünk. Fel is próbáltam, bár még nem volt rám szabva, de már akkor tudtam, hogy én abban a ruhában szeretnék férjhez menni.

Rákai Rita & Péter

Talán nem túlzok, ha azt mondom sok lány már azelőtt tudja, milyen ruhában szeretne férjhez menni, hogy egyáltalán megkérnék a kezét. Életünk legfontosabb napján, életünk legcsodálatosabb ruhájában készülünk kimondani az Igent! Ami miatt Titeket választottalak, az a nevetek volt! amint megláttam, hogy létezik Zhoja esküvői ruhaszalon, TUDTAM, hogy Nálatok a helyem!

Kozelszky Víta és Peti

Sziasztok!

Csodálatosan éreztem magam az általatok készített egészen különleges ruhában.
Boldog és hálás vagyok, hogy titeket választottalak!

Köszönöm! Annamari

Verbenyi Annamaria

0