Zhoja Easy

Könnyed elegancia

A kényelem lételem, de a nőiességedről, vonzerődről, az eleganciáról nem tudsz, és nem is akarsz lemondani? Van egy jó hírünk számodra! Ha odavagy az olyan örök darabokért, amikben kényelmesen és ezzel együtt igazán stílusosan is érezheted magad, akkor a Zhoja EASY-t imádni fogod!

Idomul a testedhez

A Zhoja legújabb EASY márkája abban segít, hogy talpig Nő maradhass, és mindezt a legkényelmesebb formá(d)ban! A Zhoja EASY kollekciónk alap darabjai az EASY DRESS és az EASY BODY, melyek őrült gyorsan „formába hoznak”, és észrevétlenül ott is tartanak. Ez azt jelenti, hogy nem kell feszengeni, levegőért kapkodni, mert a különleges alakformáló hatásuknak köszönhetően, szó szerint idomulnak a testedhez.

Karcsúsító hatás mindenkinek

Most biztos arra gondolsz, hogy jó-jó, de hogy férek én bele ezekbe?! A jó hírünk, hogy a ZHOJA EASY kollekcióját, különleges elasztikus anyagának köszönhetően, a dúsabb idomokkal rendelkező hölgyek (plus size, 40-es méret fölött) is magabiztosan viselhetik, mert tökéletes karcsúsító hatást biztosítanak számukra!

Válassz Zhoja Easy modellt

Zhoja Easy Body

Akár egy farmerral a rohanós hétköznapokra, vagy szoknyával, színes kiegészítőkkel összehangolva akár egy koktélpartira, bulira is nagyszerű választás lesz!

Ár: 29.000,- Ft

Elérhető: személyes átvétellel a Zhoja Show Room-ban –  1067 Bp., Csengery utca 54.

Zhoja Easy Dress

Könnyed és nagyon kifinomult, nőies viselet különleges, ünnepi alkalmakra, amikor az elegancia, rafinéria és nőiesség mellett a kényelem is nélkülözhetetlen “kellék”!

Ár: 58.000,- Ft

Elérhető: személyes átvétellel a Zhoja Show Room-ban –  1067 Bp., Csengery utca 54.