fbpx

Nálunk megtalálhatod az IGAZIT!

Bizonytalan vagy még? Vagy konkrét elképzelésekkel startra készen állsz, hogy megtaláld az álom esküvői ruhádat?
Szánj rá legalább 90 percet egy stílustanácsadásra, ahol sok hasznos, egyénre szabott tanácsot kaphatsz fazonokkal, formákkal, anyagokkal, kapcsolatban.
Akár konkrét elképzelésekkel érkezel, akár csak önmagad és a vágyaidat hozod el nekünk, mi segítünk megtervezni és akár megvalósítaniaz álom menyasszonyi ruhádat.
A Zhoja-ban Te vagy a legfontosabb! Látogass el hozzánk, hogy magabiztos alapokkal indul a nagy ruha választáson!

Zhoja: esküvői álomruhák testre és lélekre

Mi minden nőben a szépet keressük és meg is találjuk, a nőiességet, a bájt, a különlegességet. A nőt vonzónak tartjuk Önmagáért. Nincs olyan, hogy hibátlan. A tökéletlenségeidtől vagy annyira tökéletes és egyedi! Abban segítünk, hogy ami szép rajtad, azt kiemeljük, ami kevésbé előnyös, az észrevétlen maradjon, a lényeg a végeredményben a harmonikus összhatás. Elhivatottságunk a menyasszonyi ruhád szépsége mellett a Te boldogságod. Kérj időpontot, kíváncsiak vagyunk Rád.

Mennyasszonyi ruháink

Mi történik stílustanácsadáson?

Egy kötetlen, laza, jó hangulatú beszélgetésre számíts, ahol kíváncsiak vagyunk Rád, ismerkedünk, különböző fazonú esküvői ruhákat próbálunk, anyagokkal, színekkel, formákkal keressük a TE stílusod. Szinte észre sem veszed és létrejön az egymásra hangolódás, ami nélkülözhetetlen a menyasszonyi RUHA megszületéséhez.
A stílustanácsadás több mint egy ruhapróba, egy ÉLMÉNY, ahol kibontakozik a nőiességed, ahol objektíven segítünk meglátni és láttatni benned a szépet. Életre keltjük a saját nőies stílusod, kifinomult női praktikákat és szakmai taktikák ötvözésével. Próbáld ki a Zhoja élményt!
Gy.I.K. részben részletesen olvashatsz, hogy zajlik nálunk a stílustanácsadás.