fbpx

Gyakran Ismételt kérdések

Hogyan tudok bejelentkezni hozzátok?

Itt az oldalon, ha kitöltöd a „Bejelentkezés” formot, mi 72 órán belül visszajelzünk, e-mailben vagy telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot konzultációra.

Szabad-e fotózni a konzultáción?

Igen, szabad, sőt kérjük, hogy készítsetek fotót a legjobb ruhákról, hogy vissza tudjátok nézni később, segítség képpen a döntések megerősítésében.

Mennyi idő a konzultáció és ruhapróba?

1-1.5 óra jellemzően az az időtartam, melyben kényelmesen át tudjuk beszélni a személyreszabottan az elképzeléseket.

Mit hozzak magammal?

Semmi különös dologra nincs szükséged, mi felkészülten várunk Téged. Próbacipőt is biztosítunk számotokra.

Hány kisérővel/segítővel jöhetek?

Nem limitáljuk a kísérők számát, jöhetsz, akikkel szeretnél. Fontos azonban, hogy, minél több kísérővel érkezel, annál több véleményt, impulzust kapsz, ami nem minden esetben segít, hogy kiválaszd a megfelelő ruhát. Olyan kísérővel érkezz, jól aki ismer, akiben megbízol és a háttérből tud véleményezni. A konzultáció, próba, tervezés Rólad szól, egyben egy „befeléfordulás” is, ahol figyelned kell a saját érzéseidre, mi ebben támogatunk Téged. ?

Pénzbe kerül-e a konzultáció?

Nem, a konzultációk díjmentesek nálunk.

Mi a különbség a ruhapróbák és a konzultáció között?

A kozultáció egy stílustanácsadás is egyen, mely Rólad szól, vágyaid és elképzeléseid mellett,  segítünk kiemelni a nőiességed a testalkatodnak megfelelően.  A ruhák csak eszközök, hogy azokat felpróbálva elinduljunk formában, anyag és színvilágban az Te ruhád megtervezése felé.

Ha van egy elképzelésem, esetleg fotóm, hogy milyen ruha tetszik, azt el tudjátok-e készíteni?

Igen, természetesen, ilyen megkeresésünk is van. A fotók alapján inspirálódunk és Rátok tervezzük, perszonalizáljuk a ruhákat.

Mennyi idővel kell az esemény előtt megrendelnem a ruhát?

Érdemes legalább fél évvel az esemény előtt felkeresni minket egy konzultációra, főleg a menyasszonyi ruhákkal. Az alkalmi ruhák határideje, ennél jóval kevesebb, de erre is érdemes figyelni, legalább 1-2 hónappal előtte jelentkezzetek be.

Mit jelent az egyedi tervezés?

Ha van elképzelésed, akkor is a testalkatodhoz mérten együtt tervezzük a ruhád, de ha nincs, akkor sincs semmi baj, együtt kitaláljuk és megalkotjuk.

Mi történik a konzultáció után?

A konzultáció során általában sok impulzus ér, ezért hagyunk Bennetek gondolkodni, mire letisztulnak az érzések, elképzelések a ruhákkal kapcsolatban.

Mit történik, ha megrendelem a ruhám?

Ha úgy döntötök, hogy bizalmat szavaztok és Zhoja ruhában szeretnétek férjhez menni, vagy egyéb eseményre, akkor megbeszélünk egy másik időpontot, ahol átbeszéljük a részleteket és levesszük a méreteket. Készítünk egy megrendelőt, 40% előleggel tudjuk elindítani a folyamatot.

Hány próbára kell jönnöm és mikor?

Általában 3 próbával elkészül a ruha, extra esetekben, ez lehet +1,2. Az ütemezést megbeszéljük, a gyakorlatban a legutolsó próba és kiadás rendszerint az esemény előtt 3-4 nappal történik. Természetesen egyedi igények szerint rugalmasan kezeljük a kéréseiteket.

 

Esetleges kérdéseiteket itt feltehetetitek. Írjatok nekünk, ha valami kimaradt.

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot