fbpx

Elhiszed, szebb vagy mint egy Barbie? – „Filtermentesen”

Üdv a “real Barbie” házból

Egyszer egy barátnőm félig viccesen irigykedve azt mondta nekem – amióta a ruhákat tervezel te egész nap csak babázol, ez nem is igazi munka, olyan mint egy barbiház. Ez így van, csak én igazi Barbie-kat öltöztetek – válaszoltam, mert így is gondoltam.

A barbie őrületből nem könnyű kimaradni, vegyes érzések merülnek fel bennem, ha meglátom a plakátokat, de főleg a BarbieMe apptól. Vicces, jópofa, de mégis rosszul hat a női lelkekre.

Szinte minden kislány álma egy igazi barbi baba, akit öltöztetni lehet, akinek tökéletes az alakja, csodálatosan szép és rengeteg divatos ruhája van. 

Aztán felnőtt nőként arra vágyunk, hogy szép ruhákat viseljünk és persze bomba formában legyünk.

Ez a “szupermodell jelenség” alattomos zavart okoz a valóságos női énképekben és elképesztő gátakat épít bennünk. A social media pedig tovább táplálja a frusztrációnkat.

Rengeteg nővel találkoztam az elmúlt 8 évben, akik komoly önbizalom hiánnyal, testképzavarral küzdenek. És igen, sokat babáztam velük, mert csodát tett a lelkükben, ahogy megláthatták magukat igazi Barbie-ként vagy hercegnőként vagy “csak” ragyogó hétköznapi Nőként. 

A testünk “csomagolópapírja” a ruha, mely örömforrás számunkra és fontos része a nőies jelenlétnek, de a jól megválasztott darab az igazi esszenciája a varázsnak. 

barbieme
BarbieMe

Mindemellett az egyéni alkatelemzés az alapja a ruha tökéletes forma, méret, anyag, szín és a stílus összhangjának, legyen szó alkalmi, báli vagy hétköznapi ruháról.

A testünk egy „értékes ajándék”, mely gyakran változó és ennek elfogadása vagy tökéletesítése külső és belső munka folyamata egyaránt.

A cél, hogy eljussunk az örömteli nőiességünkbe, amely nem a centikről, kilókról szól, hanem a harmóniáról.

Ezért a legfontosabb, hogy reálisan lássuk magunkat, objektív perspektívából, valódi testképünk felfedezésével, testtudatunk fejlesztése által.

Őszintén hiszek abban, hogy a valódi Nők gyönyörűek, csodásak, úgy ahogy vannak. Az elhivatott munkám célja, hogy igazi tükröt tartsak és a ruháinkon keresztül megmutassam a kifinomult nőiesség varázsát, mely bennünk van, minden nap elérhető, applikációk nélkül. Csak rajtunk múlik, hogy melyik utat választjuk, a valóságos szépségünket, vagy az illúziót.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0