Ragyogó alkalmak

Ragyogó alkalmak

Estélyi, báli vagy koktélruhára van szükséged, vagy csak egy laza party-ra készülsz, de valami különlegesre vágysz? Válassz magadnak az egyéniségedhez, hangulatodhoz és az alkalomhoz legjobban passzoló ruháink közül! Ha elbizonytalanodnál, vagy nem tudsz dönteni, gyere el hozzánk egy díjmentes stílustanácsadásra, ahol összeállítjuk Neked a tökéletes megjelenést.

Az estélyek kosztümjei

Minden Nő vágyik arra, hogy igazi dívaként jelenjen meg egy számára fontos eseményen. A Zhoja ruhákban a bál királynőjének, tündöklő tündérnek, vagy épp romantikus hercegnőnek érezheted magad. Megtaláljuk számodra a tökéletes választást! 

Koktél ruhák, nem csak cseresznyében

A koktél partik színes és vidám forgatagában Te lehetsz a legtündöklőbb fénypont, ha Zhoja ruhában libbensz az eseményre. Röppenő tüll, decens organza, vagy lágy selyem – a szivárvány minden színében!

Ördög Nóra Zhoja-ban

Nóri és a Zhoja találkozása amolyan “meglátni és megszeretni” pillanat volt. A kifinomult elegancia, a letisztultság, a nőies vonalak és báj egy “stílus-
összecsengő” barátság kezdete lett. A jó hírünk, hogy nem kell sztárnak lenned ahhoz, hogy Zhoja ruhát viselj, “csupán” meg kell, hogy ismerjünk Téged, hogy Rád hangolódhassunk, mert a ruhád nem pusztán az alkatodra, hanem a lelkedre is tervezzük.

Mi vagyunk a zhoja-s lányok

Betti – tulajdonos, kreatív vezető

“Báj, kifinomultság, jellemzően a klasszikus női eleganciát képviselem. A részletek legalább annyira fontosak, mint az összkép.”

Erika – tulajdonos, stílus coach

A klasszikus női eleganciát kedvelem, amelyben benne van a könnyed nőcis jelenlét, a decens nő és a végzet asszonya, A nő belülről sugárzik, a ruha “csak” eszköz, melyet jól kell használni.

Jelentkezz be az ingyenes stílustanácsadásra

Jelentkezz be az ingyenes stílustanácsadásra

15 + 13 =

Regisztráció menete

1. Töltsd ki az űrlapot.

2. Két munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a személyes találkozó időpontját.

3. Várunk a megbeszélt időpontban a Zhoja Show Room-ba (1067 Bp., Csengery utca 54.)

4. A konzultáció során megismerünk Téged, az elképzeléseid és közösen átbeszéljük, milyen ruha lenne számodra tökéletes.